ring oss gjerne for en hyggelig prat!

eller send oss en e-post via skjemaet under her, eller til post@buckit.no.

Telefonnummer

48 60 42 64

trekløveren vi velger å trekke frem er; tid, kompetanse og besparelse.

Idag finnes det mange forskjellige leverandører som tilbyr telekomløsninger. De fleste med et hav av valgmuligheter som man lett drukner i.

NO CURE, NO PAY

Buckit tar kun en andel av besparelsen uavhengig av tiden vi legger i arbeidet, om dere ikke sitter igjen med en besparelse koster tjenesten ingentig! Kontakt oss og vi kaster ikke bort din tid!

Analyse

TID

Det som går igjen hos de fleste bedrifter er å finne tid til dette - da de fleste ikke har en dedikert person til denne type jobb da bedriftens fokus er sin kjernevirksomhet.

Megling

KOMPETANSE

BuckIT har god erfaring innen telekom og våre samarbeidskonsulenter har jobbet direkte for teleleverandører i lang tid. Vi vil bruke vår kompetanse for at deres bedrift for den tjenesten dere ønsker til lavest mulig pris.

Rapport

BESPARELSE

Som regel blir det daglig lederer eller IT-ansvarlig sin oppgave å revidere avtaler, noe BuckIT kan ta seg av. Forutsetningen for å forhandle frem gode avtaler er kunskap, så med BuckIT på laget kan dere være sikre på at avtalen dere har med deres teleleverandøren er bra!